Sterker met stress

Jouw persoonlijke balans

Ik bied je begeleiding bij stress, overspannenheid & burn-out met jouw persoonlijke traject naar lichamelijk en geestelijk herstel.

in het begin van het traject neem ik vooral veel stress bij je weg . Als je weer meer in balans bent, ga ik je ook leren hoe jij jezelf beter kunt ontspannen en hoe je voortaan met stress om kunt gaan.

We overleggen samen tijdens het intakegesprek welke werkvormen we in gaan zetten. Dit is voor iedereen weer verschillend en dus heel persoonlijk. Daarom krijg je een traject op maat. Er is hierbij aandacht voor lichamelijke, geestelijke & energetische aspecten.

” Het kan zoveel gemakkelijker!

Ik geef jou de oplossingen, handvatten en we nemen samen de stappen.

Herstel

Ik begeleid je naar lichamelijk, geestelijk en energetisch herstel.

Ontspannen

Ik help je meer te ontspannen en hoe je beter kunt loslaten.

Balans

Ik leer je jouw persoonlijke balans te vinden, herstellen en behouden.

Zelfzorg

Ik help je om liever voor jezelf te zijn en aandacht voor jezelf te hebben.

 

Energie

Ik leer je om jezelf op te laden en jouw energie te beschermen.

Wil jij ook een traject op maat om te herstellen van stress, overspannenheid of burn-out?

Sinds 2004 ben ik gespecialiseerd in stress en burn-out begeleiding.

Hoogsensitiviteit en stress

Door de diepgaande verwerking en bijkomende kenmerken zoals snellere overprikkeling en emotionaliteit heeft een HSP sneller last van stress.

Maar je kunt leren om weer in balans te komen. Ik heb persoonlijk ervaring met het herstel van een zware burn-out en mijn begeleiding is daardoor doorleefd.  Langdurige stress is voor niemand gezond maar als je hooggevoelig bent, voel je de gevolgen des te meer.

Ik ga je precies uitleggen hoe het bij jou persoonlijk werkt en koppel deze informatie aan de laatste wetenschappelijke onderzoeken. En begeleid je zowel bij persoonlijke – als professionele stress. Indien gewenst, communiceer ik met de werkgever en de Arbo/ bedrijfsarts. 

Voor een blijvende doorbraak is het wenselijk om een combinatie met HSP loopbaancoaching of -ondernemerscoaching te maken. De werkgever is vaak bereid om het loopbaantraject te betalen.

Begeleiding bij stress, overspannenheid & burn-out met jouw persoonlijke traject naar lichamelijk en geestelijk herstel.

Omgaan met stress

Inzich in hoe jouw hooggevoeligheid niet langer synoniem aan stress hoeft te zijn

Focus op jezelf

Bewustwording van wat je nodig hebt, waar je gelukkig van wordt en hier focus op houden.

Regie nemen

Persoonlijk leiderschap met jouw sensitiviteit vanuit jouw hart, mindset & energie.

Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoog-sensitief bent.

Willemein

Adriana heeft mij geleerd mezelf te worden. Waar het bij een reguliere psycholoog stopte en die mij niet goed kon helpen kon Adriana met mij lezen en schrijven. Het is zo fijn om iemand te ontmoeten die begrijpt hoe je werkt. Ze heeft me leren omgaan met gebeurtenissen in het verleden, me beter leren loslaten en me helpen mijn zelfvertrouwen te versterken en te durven geloven in mezelf.
Zij legde mij uit dat sensitief zijn mooi is en mij mij maakt, hoe ik steeds meer kan genieten van het leven zonder in de valkuilen van hsp zijn te trappen. Dat doe ik soms nog maar dan kan ik altijd weer bij haar terecht. Die openheid voelt zo fijn! Ik gun iedereen een coach zoals Adriana!

Judith

Veelgestelde vragen

Hoe worden de consulten/sessies vergoed?
Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars (deels) de kosten van een consult.
Wat zijn de kosten voor sessies?
  • Trajecten 2020
  • Eerste gesprek/intake therapie & stresscounseling; 80 euro per uur
  • Sessie therapie & stresscounseling; 80 euro per uur
  • Eerste gesprek/intake coaching; 89 euro per uur
  • Sessie coaching; 89 euro per uur
  • Eerste gesprek/intake loopbaancoaching; 99 euro per uur
  • Sessie coaching; 99 euro per uur
  • Betaling vindt ter plekke in de praktijk plaats, pinnen en contant betalen behoort tot de mogelijkheden. U kunt ook het bedrag vooraf overmaken

 

Waarom word je vergoed vanuit de aanvullende verzekering?

Mijn begeleiding kan niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, hoogsensitiviteit is namelijk (gelukkig) geen stoornis.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, de psychologen die vanuit de basisverzekering worden vergoed, hebben zich niet 18 jaar lang hierin kunnen specialiseren.

 

Ben je ook erkend coach?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Ben je benieuwd welk traject het beste bij jou past? En wil je gebruik maken van mijn 19 jarige specialisme in hoogsensitiviteit?

Neem gerust contact met me op

De praktijk is geopend voor online coaching & training via een beveiligde omgeving. Ik hoop dat de praktijk rond 1 mei weer fysiek geopend mag worden.

Je hebt je met succes ingeschreven!