Stevig staan met jouw sensitiviteit

Meer in balans

Je leert jouw innerlijke balans te vinden en behouden. Je voelt evenwicht tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld. Je komt uit jouw hoofd en leert meer ontspannen aanwezig te zijn.

Sterker met stress

Je leert beter om te gaan met stress, overprikkeling en emoties. Je leert hoe je om kunt gaan met jouw gevoeligheid voor energieën van anderen.

Steviger staan

Je leert jouw grenzen te herkennen en duidelijker aan te geven. Je gaat beter in jouw lichaam zitten en zet jezelf stevig neer. Je leert jouw energie te beschermen en sneller op te laden.

Hoogsensitief met een stevige basis

Ik leer je om jezelf een stevige basis te geven door te werken met jouw mindset, gevoel en energie. Zo wordt hoogsensitiviteit een kwaliteit.

We gaan eerst onderzoeken of jouw sensitiviteit aangeboren is dan al onstaan door ingrijpende ervaringen of een combinatie van beide. Als er traumatische gebeurtenissen zijn voorgevallen, werken we eerst aan de verwerking hiervan.

Ik begeleid je om meer inzicht te krijgen in jouw hooggevoeligheid. Samen werken we aan jouw persoonlijke aandachtspunten, kwaliteiten en doelen.

Je leert dat je als HSP niet automatisch gestresst, overprikkelt, emotioneel instabiel of geestelijk uit balans hoeft te zijn. Je wordt je bewuster van wat jij Echt nodig hebt en zult meer energie en regie over jouw leven ervaren.

“Hoogsensitiviteit hoeft geen synoniem voor stress, overprikkeling, emotionele instabiliteit, lichamelijke of geestelijke onbalans te zijn ” 

Regie over jouw leven

Uit ervaring weet ik dat als je de bodem van de put raakt, je beseft dat je als HSP de verantwoordelijkheid en regie over jouw leven moet terugnemen.

Hierbij is passende begeleiding noodzakelijk. Ik heb voor jou mijn professionele kennis en persoonlijk doorleefde inzichten weten te vertalen naar praktische stappen. Het is mij gelukt om te floreren met mijn hoogsensitiviteit en dat gun ik jou ook.

17 jaar heb ik me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Hierdoor profiteer je van mijn persoonlijke en wetenschappelijke kennis, ervaring met alle HSP en hun trajecten, die jou zijn voorgegaan.Vanuit mijn specialisme heb ik het groeimodel hoogsensitiviteit ontwikkeld, hiermee brengen we jouw mogelijkheden tot verandering of groei in kaart en stellen we jouw persoonlijke en/of professionele doelen vast.

Regie over jouw leven met hoogsensitiviteit

Omgaan met jouw energie

Je wordt je bewust van wat jou energie geeft en wat jou energie kost. En leert jouw energie te beschermen en op te laden.

Omgaan met overprikkeling

Je leert overprikkeling te herkennen, hoe je het kunt voorkomen en als je al overprikkeld bent, manieren om weer in balans te komen

Omgaan met heftige emoties

Je krijgt inzicht in jouw emoties en hoe deze te kalmeren. En leert de achterliggende behoeften te herkennen en vervullen.

Ervaringen van mijn klanten

Voor mij is het mooie van een sessie met Adriana dat ze me alle ruimte geeft zelf oplossingen te vinden.

En dat doet ze in een veld van vertrouwen zodat ik de weg vind in mezelf en antwoorden zich aandienen.

Het is fijn met iemand te praten die je begrijpt.

Trudie

Adriana heeft vanuit haar deskundigheid en vriendelijke  en warme benadering mij  nieuwe inzichten gegeven zodat ik zelf weer verder kon met de vragen die ik had.

Wat ik tijdens de gesprekken als prettig heb ervaren is dat deze plaats vonden vanuit de huiselijke sfeer van haar praktijk. Bij een nieuwe hulpvraag  kom ik zeker bij haar terug.

Hedi

Wil jij ook een stevige basis met jouw hoogsensitiviteit leggen?

Een afspraak is op korte termijn mogelijk.

Veelgestelde vragen

Hoe worden de consulten/sessies vergoed?
Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars (deels) de kosten van een consult.
Wat zijn de kosten voor HSP coaching en therapie?
 • Intake; 80 euro
 • Trajecten
 • Budget traject; sessies 80 euro per uur
 • Standaard traject; sessies met opdrachten & vragenlijsten 100 euro per uur
 • Plus traject; sessies met opdrachten & vragenlijsten en tussentijdse online begeleiding 110 euro per uur
 • Jongeren; 70 euro per uur
 • Kinderen; 60 euro voor 45 minuten

 

Wat zijn de kosten voor coaching op het gebied van persoonlijke & professionele groei?
 • Trajecten persoonlijke groei;
 • Standaard; sessies met opdrachten & vragenlijsten 100 euro per uur
 • Plus; sessies met opdrachten & vragenlijsten en tussentijdse online 110 euro per uur
 • Trajecten HSP loopbaan- & ondernemerscoaching
 • Standaard; sessies met opdrachten & vragenlijsten 100 euro per uur
  Plus; sessies met opdrachten & vragenlijsten en tussentijdse online 110 euro per uur
 • Sensitief leiderschapscoaching; programma

N.B. Trajecten zakelijke tarieven; 120 euro per uur, exclusief BTW

 

Waarom word je vergoed vanuit de aanvullende verzekering
Mijn begeleiding kan niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, hoogsensitiviteit is namelijk (gelukkig) geen stoornis.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, de psychologen die vanuit de basisverzekering worden vergoed, hebben zich niet 17 jaar lang hierin kunnen specialiseren.

 

Waarom ben je aangesloten bij een natuurgeneeskundige beroepsvereniging?
Vanuit mijn ervaring weet ik dat effectieve begeleiding altijd een combinatie van werkvormen moet aanbieden die gericht zijn op o.a. mindset, gevoel, lichaam en energie. Daarom heb ik ervoor gekozen om me aan te sluiten bij een natuurgeneeskundige beroepsvereniging.
Ben je ook erkend coach?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Vraag jij je af welk traject jij het beste kunt kiezen ?

Overleg gerust met mij welke optie het beste bij jou past