Regie nemen

Stevig staan met jouw sensitiviteit

Innerlijke rust

Je leert jouw innerlijke balans te vinden en behouden. Je voelt evenwicht tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld en maakt keuzes die goed voor jou zijn.

Omgaan met jouw energie

Je leert hoe je om kunt gaan met jouw gevoeligheid voor energieën van anderen. En leert jouw energie te beschermen en jezelf sneller op te laden.

Regie

Je gaat regie nemen over jouw leven, loopbaan of onderneming. Door jouw sensitiviteit te omarmen, leer ik je vanuit jouw essentie te doen je wat Echt wilt en wat bij je past. 

 Wat wil je echt

Ik begeleid je om meer inzicht te krijgen in jouw hooggevoeligheid. Samen werken we aan jouw persoonlijke aandachtspunten, kwaliteiten en doelen. Belemmerende overtuigingen en blokkades worden doorbroken. Zodat jij jouw sensitiviteit als kwaliteit kunt gaan inzetten en jouw intuitie als een innerlijk compas.

Je wordt je bewuster van wat jij Echt nodig hebt en zult meer energie en regie over jouw leven ervaren. Door vanuit jouw hart en ziel keuzes te maken in jouw loopbaan, onderneming maar vooral ook in jouw leven.

 Doordat je stopt jezelf te toetsen aan de gemiddelde norm, maak jij jezelf niet langer kleiner en raak je niet al je energie kwijt. Je ervaart vrijheid, rust en geluk doordat je Nu voor jezelf gaat kiezen.

 

 HSP versie 2.0; uitgaan van jouw Hoog Sensitieve Potentieel

Regie over jouw leven

Uit ervaring weet ik dat als je de bodem van de put raakt, je beseft dat je als HSP de verantwoordelijkheid en regie over jouw leven moet terugnemen. Hierbij is passende begeleiding noodzakelijk. Ik heb voor jou mijn professionele kennis en persoonlijk doorleefde inzichten weten te vertalen naar praktische stappen. Zodat jij vanuit een stevige basis jouw sensitiviteit als kracht leert in te zetten.

Wil je in een korte tijd een doorbraak bereiken met jouw sensitviteit, kies dan voor een doorbraaksessie.

In mijn werkervaring van meer dan 20 jaar als coach, heb ik me 18 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Hierdoor profiteer je van mijn persoonlijke en wetenschappelijke kennis, ervaring met alle HSP en hun trajecten, die jou zijn voorgegaan.Vanuit mijn specialisme heb ik het transformatiemodel hoogsensitiviteit ontwikkeld, hiermee brengen we jouw doelen voor een blijvende doorbraak en verandering in kaart.

Regie over jouw leven met hoogsensitiviteit

Omgaan met jouw energie

Je wordt je bewust van wat jou energie geeft en wat jou energie kost. En leert jouw energie te beschermen en op te laden.

Omgaan met overprikkeling

Je leert overprikkeling te herkennen, hoe je het kunt voorkomen en als je al overprikkeld bent, manieren om weer in balans te komen

Omgaan met heftige emoties

Je krijgt inzicht in jouw emoties en hoe deze te kalmeren. En leert de achterliggende behoeften te herkennen en vervullen.

Ervaringen van mijn klanten

Voor mij is het mooie van een sessie met Adriana dat ze me alle ruimte geeft zelf oplossingen te vinden.

En dat doet ze in een veld van vertrouwen zodat ik de weg vind in mezelf en antwoorden zich aandienen.

Het is fijn met iemand te praten die je begrijpt.

Trudie

Adriana heeft vanuit haar deskundigheid en vriendelijke  en warme benadering mij  nieuwe inzichten gegeven zodat ik zelf weer verder kon met de vragen die ik had.

Wat ik tijdens de gesprekken als prettig heb ervaren is dat deze plaats vonden vanuit de huiselijke sfeer van haar praktijk. Bij een nieuwe hulpvraag  kom ik zeker bij haar terug.

Hedi

"Je wilt vanuit een stevige basis verder groeien en jouw hoogsensitiviteit als kwaliteit leren ervaren en neerzetten ."

Een afspraak is op korte termijn mogelijk.

Veelgestelde vragen

Welk traject past bij mij?

Particulier traject

Je betaalt zelf de kosten van jouw traject.

Zakelijk traject

Als jouw werkgever de kosten van het traject wil betalen dan is het zakelijke traject de juiste keuze.

 

Hoe worden de consulten/sessies vergoed?
Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars (deels) de kosten van een consult.
Wat zijn de kosten voor sessies ?
  • Intake/eerste gesprek; 99 euro per 60 minuten.
  • HSP/ IP traject; traject van 4 maanden; 2 sessies per maand van 2 uur, inclusief verdiepende opdrachten en tussentijds via de mail vragen kunnen stellen.
  • Of intensief traject van 2 maanden met 4 sessies per maand van 2 uur , inclusief verdiepende opdrachten en tussentijds via de mail vragen kunnen stellen. Er mag in termijnen betaald worden.
  • Langere trajecten in overleg.
  • HSP/IP doorbraak sessie; 899 inclusief coaching, van maximaal 5 uur een hapje en een drankje en het uitgebreide naslagdocument, plus de extra contactmomenten in de nazorg.
  • N.B. Trajecten zakelijke tarieven; op aanvraag

 

Waarom word je vergoed vanuit de aanvullende verzekering
Mijn begeleiding kan niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, hoogsensitiviteit is namelijk (gelukkig) geen stoornis.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, de psychologen die vanuit de basisverzekering worden vergoed, hebben zich niet 17 jaar lang hierin kunnen specialiseren.

 

Waarom ben je aangesloten bij een natuurgeneeskundige beroepsvereniging?
Vanuit mijn ervaring weet ik dat effectieve begeleiding altijd een combinatie van werkvormen moet aanbieden die gericht zijn op o.a. mindset, gevoel, lichaam en energie. Daarom heb ik ervoor gekozen om me aan te sluiten bij een natuurgeneeskundige beroepsvereniging.
Ben je ook erkend coach?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Vraag jij je af welk traject jij het beste kunt kiezen ?

Overleg gerust met mij welke optie het beste bij jou past