Groei in jouw sensitiviteit

Bewuste mindset

Je leert om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, jouw zelfwaarde te laten groeien en jouw innerlijke criticus kleiner te maken. 

Persoonlijke groei

Je krijgt inzicht in jezelf, jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Blokkades om Puur jezelf te kunnen zijn, worden doorbroken.

Professionele groei

Je leert jouw sensitiviteit als professionele kwaliteit te gaan inzetten. En hoe jij jezelf op jouw werk kunt zijn.

Omarmen van jouw sensitiviteit

Je leert om jouw sensitviteit als kracht te ervaren.

Je bent gegroeid in jouw sensitiviteit en wilt Nu vanuit jouw persoonlijke kracht leven en werken. Misschien weet je nog niet hoe of ervaar je blokkades om jezelf neer te zetten. Dan gaan we er samen aan werken om deze blokkades te doorbreken. Zodat jij jouw sensitiviteit gaat omarmen als een kwaliteit.

Je gaat ruimte maken om jezelf te mogen, durven en kunnen zijn.
Ik help je om jezelf met jouw sensitiviteit te neerzetten. Je werkt aan jouw bewustwording & zelfkennis.
En krijgt meer inzicht in jezelf, jouw mogelijkheden maar ook valkuilen. Je leert de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten te erkennen en neer te zetten. 

 

 

“Je hebt een stevig basis met jouw sensitiviteit gelegd en wilt nu verder groeien. We gaan werken vanuit jouw behoeftes, wensen en doelen.”

Professionele groei

Werkgeluk & hoogsensitiviteit

Als je hoogsensitief bent, heb je andere behoeftes, kwaliteiten en voorwaarden wat jouw werk betreft. Je wilt het gevoel hebben dat jouw werk er toe doet. Dat je mensen helpt, de wereld beter maakt of in ieder geval jezelf kunt zijn. Je wilt gewaardeerd worden en jouw kwaliteiten inzetten.

Ik begeleid jou als HSP in jouw professionele ontwikkeling zodat jij meer werkgeluk met jouw hooggevoeligheid kunt ervaren.

In de loopbaancoaching, jobcrafting of onderneming staat jouw sensitiviteit als kwaliteit centraal.

Van hard werken naar met het hart werken. HSP coaching voor de werknemer en ondernemer.

Sensitiviteit als kwaliteit

In jouw kracht

Je gaat jouw sensitiviteit als persoonlijke of professionele kwaliteit leren inzetten.

Bewustwording

Je wordt je bewust van jouw behoeftes, kwaliteiten en mogelijkheden.

Puur jezelf

Je leert Puur jezelf te zijn met jouw sensitiviteit en andere eigenschappen.

Ervaringen van mijn klanten

Adriana heeft me heel goed aangevoeld en begeleid op mijn weg naar mijn authenticiteit.

De hypnose-techniek die zij gebruikte vond ik elke keer weer een feestje, wat gaf dat een ruimte.

Dick

“Adriana heb ik uitgekozen in mijn zoektocht naar hulp. Adriana is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden wat voor mij goed voelde, bij mij past. Tijdens de eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak, om mijn verhaal te durven delen, zonder enig ongemak. Adriana heeft een warm, rustige open houding en een luisterend oor, zonder enig oordeel. Er werden precies de juiste vragen gesteld op de juiste momenten. Ik had innerlijk kind stukken wat nog verder mocht helen, iemand die mij daar in kon “ondersteunen”. Adriana wist heel goed om verheldering te geven in mijn verhaal, zodat kwetsbare stukken voor mij duidelijk werden..stukken vielen op zijn plek, daar waar ik verder mocht gaan onderzoeken. Mede door hypnotherapie en energetisch werk van Adriana heb ik (ook) mijn gevoeligheid beter leren (er)kennen, dit wat mijn kracht is in dit leven. Het voelde alsof ik niet voor niets bij Adriana terecht was gekomen. Adriana wist mijn kracht goed te benadrukken, dat het helemaal oke is om “gewoon te mogen zijn” vanuit mijn essentie. Ik durf daarin steeds meer mijn ruimte in te nemen. Naast al haar professionele kennis/ vakwerk wat ze vanuit haar intuïtie super goed doet, vind ik Adriana een ontzettend fijn, zacht mens. Ik ben haar dankbaar voor al haar hulp op mijn pad. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een “steun in je rug” kan gebruiken.”

Sharona

Ik wil mijn sensitiviteit als kwaliteit gaan ervaren en neerzetten.

Een afspraak is op korte termijn mogelijk

Veelgestelde vragen

Welk traject past bij mij?
 • Psychosociaal traject

  Dit traject is erop gericht om jou essentiële basisvaardigheden aan te leren. Hierdoor creëer je een fundament waarop je stevig kunt verder bouwen met jouw hoogsensitiviteit.

  Lifecoaching & loopbaancoaching

  Dit traject zorgt ervoor dat je aan een echte doorbraak kunt gaan werken. Waarbij je leert jouw sensitiviteit als kracht te ervaren en in te zetten voor jouw persoonlijke groei of in jouw loopbaan. Doordat je zowel tijdens de sessies als tussentijds aan de slag gaat, blijf je in ontwikkeling

  Zakelijk traject
  Als jouw werkgever de kosten van het traject wil betalen dan is het zakelijke traject de juiste keuze.

 

Hoe worden de consulten/sessies vergoed?
 • Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars (deels) de kosten van een consult.

 

Wat zijn de kosten voor sessies ?

Trajecten 

 • Psychosociaal traject; sessies van 60 minuten 89 euro 
  Coachingstraject; sessies voor persoonlijke en professionele groei;99 euro per 60 minuten
 • N.B. Trajecten zakelijke tarieven; 119 euro per uur, exclusief BTW
Waarom word je vergoed vanuit de aanvullende verzekering?
Mijn begeleiding kan niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, hoogsensitiviteit is namelijk (gelukkig) geen stoornis.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, de psychologen die vanuit de basisverzekering worden vergoed, hebben zich niet 17 jaar lang hierin kunnen specialiseren.

 

Waarom ben je aangesloten bij een natuurgeneeskundige beroepsvereniging?
Vanuit mijn ervaring weet ik dat effectieve begeleiding altijd een combinatie van werkvormen moet aanbieden die gericht zijn op o.a. mindset, gevoel, lichaam en energie. Daarom heb ik ervoor gekozen om me aan te sluiten bij een natuurgeneeskundige beroepsvereniging.
Ben je ook erkend coach?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Vraag jij je af je wilt werken aan jouw persoonlijke of professionele groei dan al een combinatie van beide?

Neem gerust contact met me op.