Persoonlijk sensitief leiderschap

Leef Nu zoals jij echt wilt, vanuit jouw hart, mindset & energie

Persoonlijk sensitief leiderschap

Je wilt gaan leven vanuit jouw essentie en bent toe aan diepgaande transformatie. En wilt nu verder groeien zodat je vanuit jouw essentie gaan leven. 

Ik inspireer je en begeleid je om te leven zoals jij Echt wilt. Een leven waar je gelukkig van wordt, waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en kunt omgaan met de uitdagingen op jouw pad. Je gaat persoonlijk leiderschap ervaren vanuit de krachtige combinatie van jouw hart, hoofd, mindset & energie.

Ben jij klaar om in jezelf te investeren en te floreren met jouw sensitiviteit? Dan is het programma “Jouw sensitief leiderschap” iets voor jou.

 

 

Jouw sensitiviteit helpt je om de focus te houden op wat jij Echt wilt

Ik ben benieuwd wat mijn mogelijkheden zijn.

Bewustwording

Ik help je bewust te worden van jouw diepste wensen, zodat je beseft wat je echt wilt en nodig hebt.

Jezelf beter leert kennen en verder te groeien vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten. Je stelt je open voor jouw eigen wijsheid en leert jezelf neer te zetten met een positieve mindset.

Je manifesteert jezelf vanuit jouw eigen kracht. Ik leer je om jezelf af te stemmen op jouw innerlijk compas om van daaruit regie over jouw leven en werk te nemen. Zo leer je focus te houden op waar jij echt gelukkig van wordt en waar jij energie van krijgt.

Adriana heeft mij geleerd mezelf te worden. Waar het bij een reguliere psycholoog stopte en die mij niet goed kon helpen kon Adriana met mij lezen en schrijven. Het is zo fijn om iemand te ontmoeten die begrijpt hoe je werkt. Ze heeft me leren omgaan met gebeurtenissen in het verleden, me beter leren loslaten en me helpen mijn zelfvertrouwen te versterken en te durven geloven in mezelf.
Zij legde mij uit dat sensitief zijn mooi is en mij mij maakt, hoe ik steeds meer kan genieten van het leven zonder in de valkuilen van hsp zijn te trappen. Dat doe ik soms nog maar dan kan ik altijd weer bij haar terecht. Die openheid voelt zo fijn! Ik gun iedereen een coach zoals Adriana! Judith

Nu leven en werken zoals jij Echt wilt

In jouw kracht

Je kunt pas in jouw kracht staan, als je gaat staan voor wie jij bent en wat jij Echt nodig hebt.

Groeien

Je maakt jouw behoeftes bewust. Je gaat doen waar je gelukkig van wordt en waarvan je groeit.

Floreren

Als jij Puur bent, versta je de Kunst om jezelf te zijn en straal jij kracht van binnenuit en floreer.

"Wil jij de regie over jouw leven wilt nemen?; ervaar persoonlijk sensitief leiderschap"

Ik wil meer weten over het programma “Jouw sensitief leiderschap”

Veelgestelde vragen

Wat kost Sensitief leiderschapscoaching?

Dit programma brengt je diepgaande transformatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Waarom ben je aangesloten bij een natuurgeneeskundige beroepsvereniging?
Vanuit mijn ervaring weet ik dat effectieve begeleiding altijd een combinatie van werkvormen moet aanbieden die gericht zijn op o.a. mindset, gevoel, lichaam en energie. Daarom heb ik ervoor gekozen om me aan te sluiten bij een natuurgeneeskundige beroepsvereniging.
Wat zijn de kosten voor Vrouwelijk leiderschapscoaching

Dit programma brengt je diepgaande transformatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ben je ook erkend coach?
Als coach ben ik aangesloten bij de Nobco

Wil jij ook meer regie over jouw leven?