Jouw volledige potentieel benutten

Adriana Visser

Jezelf vanuit jouw volledige potentie neerzetten, is meer dan 20 jaar de kern van mijn werk.
Door mijn hoogsensitiviteit heb ik mijn hele leven met mijn hart en gevoel mogen werken. En is mijn intuïtie mijn grote kracht. Ik heb geleerd mezelf te waarderen daar waar anderen dit niet konden. Simpelweg omdat ik niet aan hun norm voldeed.
Naast hoogsensitief ben ik hoogbegaafd. Dat is mijn tweede kracht. Ik ben helder in mijn denken, zie in een ogenblik vele mogelijkheden en verbanden. En ben zeer ervaren in het werken met een positieve mindset.
Tijdens mijn burn-out kwam ik erachter dat mijn derde kracht healing is. Als ik terugkijk kon ik als kind al met energie werken en deze waarnemen. Nadat ik me hiervan bewust was, leerde ik hoe ik mijn energie en die van anderen in balans kan brengen en daarmee henzelf, hun leven en werk.

Mijn hele leven heb ik altijd ernaar gestreefd om zoveel mogelijk mezelf te zijn en een balans te creëren op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau. Daardoor ben ik zowel geschoold in de sociale wetenschappen als in therapie, coaching, energiewerk als bewustzijn. Ik heb  altijd in mijn ontwikkkeling geinvesteerd.

Tijdens tegenslagen in mijn leven heb ik tot de bodem moeten uitzoeken wat ik nodig had om weer in mijn kracht te komen staan en hoe ik de regie over mijn leven kon nemen. Door juist mijn sensitiviteit in te zetten als onderdeel van mijn persoonlijk leiderschap. Ondertussen ben ik nu 18 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en is het mijn missie om jou te laten ervaren hou jij als HSP stevig kunt staan, omgaan met stress. Om vervolgens te leren om jouw hooggevoeligheid als kracht te erkennen en ervaren.

Door mijn eigen sensitiviteit is mijn kennis volledig doorleefd. Daarnaast ben ik geschoold in de laatste wetenschappelijke inzichten over hooggevoeligheid en weet deze naar praktische stappen voor jou te vertalen. Vanuit mijn specialisme heb ik het groeimodel hoogsensitiviteit ontwikkeld, hiermee brengen we jouw mogelijkheden tot verandering of groei in kaart en stellen we jouw persoonlijke doelen vast.

 

 

 

Adriana Visser, HSP psycholoog, coach & loopbaancoach.

Kies voor een blijvende doorbraak en transformatie. Erken jouw waarde en wees de mooiste versie van jezelf!

Volg mij op Social Media:

Sociale Wetenschappen

Ik ben geschoold in de sociale wetenschappen op universitair niveau. Zoals; psychologie, sociale psychologie & sociologie. Ik heb de lerarenvariant Maatschappijleer gevolgd en me gespecialiseerd in begeleiding bij mentale en emotionele problematiek.

Coaching & therapie

Ik heb verschillende therapeutische en coachingsopleidingen gevolgd. In het kader van psychologie, natuurgeneeskunde, energetische therapie en intuitieve ontwikkeling. Verder coaching & therapie bij stress & burn-out en tot slot loopbaancoaching.

Toegepaste psychologie

Ik heb een EVC Toegepaste Psychologie behaald. De combinatie van mijn voorafgaande opleidingen heeft ervoor gezorgd dat ik aan de competenties van Toegepast Psycholoog kan voldoen. Binnen de Toegepaste Psychologie doe ik onderzoek naar hoogsensitiviteit.

Hoe klanten mij ervaren

Vanaf het begin voelde het vertrouwd, en dat maakte het gemakkelijker om over mijn problemen te praten.

Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijzelf, en daarbij heb ik handige handvatten gekregen om tijdig signalen van overprikkeling te herkennen. Op deze manier kan ik ook de vruchten gaan plukken als HSP.

Bedankt voor de therapie, je inlevingsvermogen en de manier van benaderen. Tevens bedankt voor het zorgen van acceptatie op mijn werk, hierdoor heb ik opties gekregen om beter mijn werk uit te voeren.

Erald

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem gerust contact met me op voor een intakegesprek of informatie