Leven vanuit vrijheid, rust & geluk

Intuitief leiderschap is de grootste transformatie vanuit jouw intuitieve ontwikkeling

Vrijheid

Je houdt focus op wat jou gelukkig maakt en ervaart vrijheid door voor jezelf te kiezen..

Rust

Je behoudt balans omdat je voor jezelf kiest. En ervaart rust omdat je de juiste keuzes maakt..

Transformatie

Je gaat investeren in een diepgaande blijvende verandering en neemt regie over jouw leven.

“Ik begeleid je naar een blijvende doorbraak en diepgaande transformatie naar regie over jouw leven.”

Intuitief zelfleiderschap

Wat hebben vrouwen, sensitieve ondernemers en HSP vaak met elkaar gemeen?Dat ze zichzelf toetsen aan de gemiddelde norm.

Het is tijd om hiermee te stoppen en nu jezelf als norm te gaan zien. Om te gaan staan in jouw potentie. Tijd om jezelf niet langer kleiner te maken of minder waard te voelen. Om te gaan leren wat je waard bent en ook voor jouw persoonlijke waarde te gaan staan. Je mag naar jouw innerlijke wijsheid gaan luisteren in plaats van naar de mening van anderen.

Ik begeleid je als jouw mentor in deze diepgaande blijvende transformatie. Zo’n 20 jaar heb ik lesgegeven in intuitieve ontwikkeling en intuitieve sessies aangeboden.  Als je Nu kiest voor jouw grootste transformatie groei je naar intuitief leiderschap.

Je neemt de regie en gaat voor de beste versie van jezelf of jouw droombedrijf.  Je maakt de juiste keuzes en ervaart vrijheid, rust en geluk. En ik help je blokkades te doorbreken die je er nu nog van weerhouden om jouw eigen pad te volgen.

 

Terug naar jouw essentie

Alles zit al in je, je hoeft alleen tijd en ruimte te creeren om jezelf af te stemmen op jouw essentie.

Intuitief leiderschap gaat over het creeren van helderheid en innerlijke rust. Door met de aandacht naar binnen te keren ga je luisteren naar jouw innerlijk compas. Dat richting geeft aan jouw leven, je leert te luisteren naar wat jij nodig hebt.

Ik help je bewust te worden van jouw diepste wensen, zodat je beseft wat je echt wilt en nodig hebt. Jezelf beter leert kennen en verder te groeien vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten. Daarnaast leer je jouw valkuilen kennen. Zo ga jij je manifesteert vanuit jouw eigen kracht. Ik leer je om jezelf af te stemmen op jouw innerlijk compas om van daaruit regie over jouw leven en werk te nemen.

 

 

Wil jij vanuit authenticiteit leven & werken?

Innerlijke wijsheid

Je gaat luisteren naar jezelf in plaats van anderen en gaat keuzes maken die bij jou passen.

Bewustwording

Je wordt je bewust van jouw behoeftes, kwaliteiten en mogelijkheden.

Regie

Je leert vanuit focus en flow regie te houden over jouw leven.

Veel gestelde vragen

Ik wil meer weten over het Intuitief Zelfleiderschapstraject

Tijdens dit taject werken we aan meer regie op jouw leven en/of onderneming, vanuit intuitief leiderschap. Ik coach je, adviseer je en begeleid je. Je kunt met mij sparren. We werken aan helderheid en doorbreken belemmerende overtuigingen of blokkades. Het traject bestaat uit meerdere sessies van twee uur in combinatie met audio’s, meditaties en opdrachten.
Dit traject brengt je diepgaande transformatie. Neem gerust contact op voor meer informatie en de kosten van jouw traject op maat.

Ben je ook erkend coach?
Als coach ben ik aangesloten bij de Nobco
Basistraject of intensief traject?

We bespreken samen welk traject het meest geschikt voor jou is. Ik coach je, adviseer je en begeleid je. Je kunt met mij sparren. We werken aan helderheid en doorbreken belemmerende overtuigingen of blokkades. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Jouw sleutels tot persoonlijk leiderschap; hart, intuitie, hoofd, mindset & energie

Benieuwd hoe jij meer regie over jouw leven kunt nemen?