Afstemmen op jouw essentie 

Ik inspireer je graag om jouw sensitiviteit als kwaliteit te gaan ervaren. Je gaat jouw sensitiviteit en intuitie als kracht erkennen en blijft door de inspiratiebrief afgestemd op jouw essentie.

N

Tips

N

Nieuws

N

Agenda

N

Meditaties

 Adriana Visser

Ik ben 18 jaar gespecialiseerd in hoogsensiviteit. En heb zo’n 20 jaar een cursus-& opleidingscentrum voor intuitieve ontwikkeling gehad.

Ik ben werkzaam als HSP psycholoog, – coach, – loopbaancoach. Daarnaast ben ik mentor en coach van sensitieve & intuitieve ondernemers.

In de inspiratiebrief help ik je meer af te stemmen op jouw hart, intuitie, mindset, hoofd en energie. Om van daaruit leiderschap over jouw leven te nemen. Vanuit jouw behoeftes en kwaliteiten begeleid ik je om het beste uit jezelf, jouw leven, werk of onderneming te halen.

Ik help je met mijn programma’s en Essentiedagen naar een echte doorbraak en blijvende transformatie. Verder kun je natuurlijk therapeutische – & coachingstrajecten volgen.

Wat anderen zeggen

Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoog-sensitief bent.

Willemein

Plaats hier de shortcode van je formulier