HSP & werk

Loopbaancoaching voor HSP

Ik leer je hoe je op een meer ontspannen manier tot je recht komt op het werk.

Herkenbaar?

Ben je het worstelen zat?
Je vraagt je af wanneer jij nu eens aan de beurt bent
Om je heen volgen allerlei mensen hun hart en je vraagt je af of jij dat ook zou kunnen doen
Je bent toe aan een uitdaging
Je ligt ’s nachts te piekeren
Je durft geen andere keuze te maken want je hebt nu zekerheid
Het lijkt wel of niemand jouw waarde ziet
Je hebt last van je nek, schouders, bent chagerijnig en moe
Je vraagt je of hoe je voor jouw waarde kunt staan

Je vindt het spannend, maar wilt nu toch echt voor je zelf kiezen.
Je hoeft het niet alleen te doen! We gaan samen alle benodigde stappen zetten.

 

Je voelt dat het anders moet, maar hoe dan? Je hoeft het niet alleen te doen! We gaan samen alle benodigde stappen zetten

Jezelf zijn

Door jezelf te kunnen en mogen zijn op jouw werk, geeft het jou energie en plezier. We bekijken wat je kunt veranderen in jouw werk zodat je meer ontspannen jezelf kunt zijn.

Werken vanuit kwaliteiten

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Inzicht

Je krijgt inzicht in jouw waarden, behoeftes en talenten. Maar ook in wat jou energie geeft en kost en leert de balans hiertussen te bewaren.

Werkgeluk & energie

Ik begeleid jou als HSP in jouw professionele ontwikkeling zodat jij meer werkgeluk met jouw hooggevoeligheid kunt ervaren. We onderzoeken waar je mee worstelt en waar je op leegloopt. Maar gaan er ook voor zorgen dat jij jouw sensitiviteit als kwaliteit gaat ervaren en neerzetten.

Ben jij klaar om voor jezelf te kiezen en voor jouw waarde te gaan staan?

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als docent, coach & therapeut. Sinds 2001 heb ik me gespecialiseerd in coaching en begeleiding bij hooggevoeligheid op persoonlijk & professioneel vlak. En vanaf 2004 werk ik volledig in mijn eigen onderneming. Je profiteert van mijn persoonlijke en professionele kennis maar ook ervaring met alle HSP en hun trajecten, die jou zijn voorgegaan.

 

Valkuilen & kansen

Tijdens dit traject leer jij jezelf beter leer kennen. Je krijgt inzicht in jouw valkuilen en kansen. We gaan in op jouw ontwikkelingsvragen en eventuele werkgerelateerde problemen die jij ervaart. Altijd is de insteek dat jij in jouw sensitiviteit als kwaliteit kunt inzetten. Je krijgt meer inzicht in wie je bent en hoe jij verder kunt groeien, daarnaast kunnen we uitzoeken wat jou nog blokkeert en wat je wilt veranderen.

Je gaat onderzoeken waar je gelukkig van wordt, wat jou energie geeft en vervolgens gaan we dat samen uitwerken en neerzetten.  Samen gaan we dan jouw werk dusdanig vorm geven dat het beter bij jou past. 

“Adriana ontvangt je met een rustige en open houding wat mij direct op mijn gemak stelde. De manier waarop Adriana vragen stelt geeft je stof tot nadenken en om bepaalde inzichten te krijgen. Doordat er ruimte is voor HSP kenmerken voelde ik mij eindelijk begrepen. Ik weet nu waarom ik bepaalde dingen juist wel belangrijk vind en andere zaken niet. Hierdoor ontstond er vaak bij beide partijen op het werk onbegrip. Door de regie te pakken en dit voor te zijn bereik ik nu wel  wat voordat ik bij Adriana kwam niet lukte.”

Nynke

Veel gestelde vragen

Mijn werkgever wil mijn traject niet vergoeden, wat is er nog mogelijk?
Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars (deels) de kosten van een consult.

Je kunt overigens de kosten van een traject of training als scholing van de inkomstenbelasting aftrekken. Tot slot kun je als ZZP de kosten aftrekken van jouw inkomsten.

Wat zijn de kosten voor sessies ?
  • Trajecten 2020
  • Eerste gesprek/intake HSP stress & burn-out; 80 euro per uur
  • Sessie HSP stress & burn-out 80 euro per uur
  • Eerste online gesprek/intake HSP coaching 89 euro per uur
  • Sessie HSP coaching 89 euro per uur
  • Eerste gesprek/intake HSP & werk coaching 99 euro per uur
  • Sessie HSP & werk99 euro per uur
  • Betaling vindt ter plekke in de praktijk plaats, pinnen en contant betalen behoort tot de mogelijkheden. U kunt ook het bedrag vooraf overmaken.
  • Online gesprekken worden betaald met ideal
  • Zakelijke tarieven op aanvraag

   N.B. het aantal sessies verschilt per traject!

 

Waarom word je vergoed vanuit de aanvullende verzekering?
Mijn begeleiding kan niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, hoogsensitiviteit is namelijk (gelukkig) geen stoornis.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, de psychologen die vanuit de basisverzekering worden vergoed, hebben zich niet 18 jaar lang hierin kunnen specialiseren.

 

Ben je ook erkend coach?
Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Wil jij Next level gaan als sensitieve professional of coach?

WIL JIJ DE VRIJHEID OM JEZELF TE ZIJN

Ben je toe aan Persoonlijk leiderschap & Professionele groei?

Als geboren kennisexpert bied ik jou helderheid & structuur. Zodat jij in vrijheid jezelf kunt zijn & authentieke keuzes kunt maken.

19 jaar specialisme in hoogsensitiviteit heb ik voor jou gebundeld in krachtige opleidingen voor jouw professionele ontwikkeling. Je leert direct toepasbare stappen waarin je gaandeweg steeds verder gaat groeien.