Omarm jouw sensitiviteit

“Tijdens een doorbraaksessie werken we een dag aan de omarming van jouw sensitiviteit, zodat jij deze als kwaliteit gaat erkennen, ervaren en inzetten.”

Als Hoogsensitief & Intuitief persoon toets jij jezelf vaak aan de gemiddelde norm.
Het is tijd om hiermee te stoppen en nu jezelf als norm te zien. Om te staan in jouw potentie. Tijd om jezelf niet langer kleiner te maken of minder waard te voelen. Om te leren wat je waard bent en voor jouw persoonlijke waarde te staan. Je mag naar jouw innerlijke wijsheid luisteren in plaats van naar de mening van anderen .
Ik leer je te leven, werken of ondernemen vanuit jouw essentie

Sensitiviteit als kwaliteit

In jouw kracht

Je gaat jouw sensitiviteit als persoonlijke of professionele kwaliteit leren inzetten.

Bewustwording

Je wordt je bewust van jouw behoeftes, kwaliteiten en mogelijkheden.

Puur jezelf

Je leert Puur jezelf te zijn met jouw sensitiviteit en andere eigenschappen.

Bewuste mindset

Je leert om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, jouw zelfwaarde te laten groeien en jouw innerlijke criticus kleiner te maken. 

Persoonlijke groei

Je krijgt inzicht in jezelf, jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Blokkades om Puur jezelf te kunnen zijn, worden doorbroken.

Professionele groei

Je leert jouw sensitiviteit als professionele kwaliteit te gaan inzetten. En hoe jij jezelf op jouw werk kunt zijn.

Omarmen van jouw sensitiviteit

Je leert om jouw sensitviteit als kracht te ervaren.

Je bent gegroeid in jouw sensitiviteit en wilt Nu vanuit jouw persoonlijke kracht leven en werken. Misschien weet je nog niet hoe of ervaar je blokkades om jezelf neer te zetten. Dan gaan we er samen aan werken om deze blokkades te doorbreken. Zodat jij jouw sensitiviteit gaat omarmen als een kwaliteit.

Je gaat ruimte maken om jezelf te mogen, durven en kunnen zijn.
Ik help je om jezelf met jouw sensitiviteit te neerzetten. Je werkt aan jouw bewustwording & zelfkennis.
En krijgt meer inzicht in jezelf, jouw mogelijkheden maar ook valkuilen. Je leert de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten te erkennen en neer te zetten.  

 

 

"Je wilt leren omgaan met jouw hoogsensitiviteit en bent het worstelen moe."

Doe je voordeel met mijn 19 jarige specialisme in Hoogsensitiviteit

Professionele groei

Werkgeluk & hoogsensitiviteit

Als je hoogsensitief bent, heb je andere behoeftes, kwaliteiten en voorwaarden wat jouw werk betreft. Je wilt het gevoel hebben dat jouw werk er toe doet. Dat je mensen helpt, de wereld beter maakt of in ieder geval jezelf kunt zijn. Je wilt gewaardeerd worden en jouw kwaliteiten inzetten.

Ik begeleid jou als HSP in jouw professionele ontwikkeling zodat jij meer werkgeluk met jouw hooggevoeligheid kunt ervaren.

In de loopbaancoaching, jobcrafting of onderneming staat jouw sensitiviteit als kwaliteit centraal.

Van hard werken naar met het hart werken. HSP coaching voor de werknemer en ondernemer.

Ervaringen van mijn klanten

Adriana heeft me heel goed aangevoeld en begeleid op mijn weg naar mijn authenticiteit.

De hypnose-techniek die zij gebruikte vond ik elke keer weer een feestje, wat gaf dat een ruimte.

Dick

“Adriana heb ik uitgekozen in mijn zoektocht naar hulp. Adriana is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden wat voor mij goed voelde, bij mij past. Tijdens de eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak, om mijn verhaal te durven delen, zonder enig ongemak. Adriana heeft een warm, rustige open houding en een luisterend oor, zonder enig oordeel. Er werden precies de juiste vragen gesteld op de juiste momenten. Ik had innerlijk kind stukken wat nog verder mocht helen, iemand die mij daar in kon “ondersteunen”. Adriana wist heel goed om verheldering te geven in mijn verhaal, zodat kwetsbare stukken voor mij duidelijk werden..stukken vielen op zijn plek, daar waar ik verder mocht gaan onderzoeken. Mede door hypnotherapie en energetisch werk van Adriana heb ik (ook) mijn gevoeligheid beter leren (er)kennen, dit wat mijn kracht is in dit leven. Het voelde alsof ik niet voor niets bij Adriana terecht was gekomen. Adriana wist mijn kracht goed te benadrukken, dat het helemaal oke is om “gewoon te mogen zijn” vanuit mijn essentie. Ik durf daarin steeds meer mijn ruimte in te nemen. Naast al haar professionele kennis/ vakwerk wat ze vanuit haar intuïtie super goed doet, vind ik Adriana een ontzettend fijn, zacht mens. Ik ben haar dankbaar voor al haar hulp op mijn pad. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een “steun in je rug” kan gebruiken.”

Sharona

Ik wil mijn sensitiviteit als kwaliteit gaan ervaren en neerzetten.

Een afspraak is op korte termijn mogelijk

Veelgestelde vragen

Wat houdt een doorbraaksessie in?

Een doorbraaksessie is een VIP sessie voor jou. We gaan hierbij intensief aan de slag met jouw persoonlijke en/of professionele groei. De sessie kost € 499. Dat is inclusief coaching van 3 uur, een hapje en een drankje en het uitgebreide naslagdocument, plus de extra contactmomenten in de nazorg.

 

 

Ben je ook erkend coach?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Vraag jij je af je wilt werken aan jouw persoonlijke of professionele groei dan al een combinatie van beide?

Neem gerust contact met me op.

De praktijk is geopend voor online coaching & training via een beveiligde omgeving. Ik hoop dat de praktijk rond 1 mei weer fysiek geopend mag worden.

Je hebt je met succes ingeschreven!