Ondernemen met hart en ziel

Ondernemen voor intuitieve ondernemers

Neem meteen de regie over jouw bedrijf

In mijn werk is het al meer dan 20 jaar mijn passie om anderen te zien groeien en floreren.Sinds 2006 coach ik startende coaches en therapeuten. In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik jou het beste kan begeleiden door je meteen te leren om regie te nemen en te houden over jouw bedrijf.

Als jouw mentor help ik je niet alleen door blokkades heen, doorbreek ik belemmerende overtuigingen met je, maar coach en adviseer je ook. Je kunt met mij sparren. En ik neem je mee in mijn energie.  Waar jij nu staat heb ik ooit ook gestaan en ik weet welke stappen je nog te zetten hebt. Maar jij hoeft het niet alleen te doen. Als je jouw onderneming opzet vanuit persoonlijk leiderschap neem je meteen de regie over jouw bedrijf. lk begeleid  jou om naast jouw hoofd ook naar jouw hart en intuïtie gaat luisteren. Zodat je mag gaan doen wat je Echt wilt. Met een sterke mindset en vanuit een krachtige energie.  In 2004 ben ik zelf volledig voor mijn onderneming gegaan en ben ik gestopt met aanvullende uren in loondienst. 

Potentie

Je gaat jouw potentie nu stevig neerzetten. En kiest voor jezelf en jouw eigen pad.

Norm

Je wordt zelf jouw persoonlijke norm en stopt met gemiddeld leven.

Vrijheid

Je houdt focus op wat jou gelukkig maakt en ervaart vrijheid door voor jezelf te kiezen.

Rust

Ervaar de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit met jouw andere eigenschappen.

Transformatie

Je gaat investeren in een diepgaande blijvende verandering en neemt regie over jouw leven.

Met hart en ziel ondernemen

Als intuitieve ondernemer ben jij de basis van jouw bedrijf. Als jij in balans bent, je beperkende overtuigingen hebt losgelaten en blokkades doorbroken, komt jouw bedrijf in een flow. 

In combinatie met persoonlijk leiderschap word je een authentieke ondernemer en hoef je niet langer te pushen. 
Je leert jouw vrijheid te ervaren door meer ontspannen te ondernemen vanuit jouw kracht en kwaliteiten. Jouw onderneming zet je neer vanuit jouw energie en op jouw persoonlijke wijze.
Als startende ondernemer leer ik je om jouw bedrijf af te stemmen op jouw essentie.

Zijn er nog blokkades in jouw mindset of energie dan gaan help ik je deze te doorbreken,

 

 

 

Focus houden voor meer vrijheid, rust en plezier in jouw onderneming en leven.

Ik ben benieuwd wat mijn mogelijkheden zijn.

Bewustwording

Ik help je bewust te worden van jouw diepste wensen, zodat je beseft wat je echt wilt en nodig hebt.

Jezelf beter leert kennen en verder te groeien vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten. Je stelt je open voor jouw eigen wijsheid en leert jezelf neer te zetten met een positieve mindset.

Je manifesteert jezelf vanuit jouw eigen kracht. Ik leer je om jezelf af te stemmen op jouw innerlijk compas om van daaruit regie over jouw leven en werk te nemen. Zo leer je focus te houden op waar jij echt gelukkig van wordt en waar jij energie van krijgt.

Adriana heeft mij geleerd mezelf te worden. Waar het bij een reguliere psycholoog stopte en die mij niet goed kon helpen kon Adriana met mij lezen en schrijven. Het is zo fijn om iemand te ontmoeten die begrijpt hoe je werkt. Ze heeft me leren omgaan met gebeurtenissen in het verleden, me beter leren loslaten en me helpen mijn zelfvertrouwen te versterken en te durven geloven in mezelf.
Zij legde mij uit dat sensitief zijn mooi is en mij mij maakt, hoe ik steeds meer kan genieten van het leven zonder in de valkuilen van hsp zijn te trappen. Dat doe ik soms nog maar dan kan ik altijd weer bij haar terecht. Die openheid voelt zo fijn! Ik gun iedereen een coach zoals Adriana! Judith

Vrijheid

Rust

Geluk

Focus

Flow

Wil jij ook meer regie over jouw onderneming of zoek je ondersteuning bij het starten van jouw praktijk?