Hart & Ziel Loopbaancoaching

Werken vanuit flow

Door jezelf te kunnen en mogen zijn op jouw werk, geeft het jou energie en plezier. We bekijken wat je kunt veranderen in jouw werk of dat je beter voor een andere loopbaan kunt kiezen.

Werken vanuit kwaliteiten

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP/IP bewust inzetten in jouw werk. Er kan aandacht zijn voor de vraag of loondienst dan al het ondernemerschap beter geschikt voor jou is.

Zingeving

Als HSP/IP heb je een sterke behoefte aan werk dat jou het gevoel geeft dat je iets kunt betekenen. We onderzoeken of jij voldoende zingeving in jouw werk ervaart.

Je kunt kiezen uit een intensief traject van 4 maanden of een doorbraaksessie van een dag, een traject op maat behoort tevens tot de mogelijkheden.

Werkgeluk & energie

Ik begeleid jou als Hoogsensitief& Intuitief persoon in jouw professionele ontwikkeling zodat jij meer werkgeluk met jouw hooggevoeligheid kunt ervaren. Of dat nu in jouw huidige baan is of dat jij je afvraagt of ander werk beter bij je past. Dan al dat je ZZP-er bent of wilt worden. We gaan ervoor zorgen dat jij jouw sensitiviteit als kwaliteit gaat ervaren en neerzetten. Door te werken vanuit de succesvolle combinatie tussen jouw hart, intuitie, energie, mindset & hoofd.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als docent, coach & therapeut. Sinds 2001 heb ik me gespecialiseerd in coaching en begeleiding bij hooggevoeligheid op persoonlijk & professioneel vlak. En vanaf 2004 werk ik volledig in mijn eigen onderneming. Je profiteert van mijn persoonlijke en professionele kennis maar ook ervaring met alle HSP/IP en hun trajecten, die jou zijn voorgegaan.

 

“Werken met hart & ziel vanuit jouw kwaliteiten en zingeving”

Werken vanuit jouw kwaliteiten

Loopbaancoaching is vooral een proces waarin jij jezelf beter leert kennen. Je gaat onderzoeken wat je Nu echt wilt. We gaan in op jouw ontwikkelingsvragen en eventuele werkgerelateerde problemen die jij ervaart. Altijd is de insteek dat jij in jouw sensitiviteit als kwaliteit kunt inzetten. In de loopbaancoaching krijg je meer inzicht in wie je bent en hoe jij verder kunt groeien, daarnaast kunnen we uitzoeken wat jou nog blokkeert en wat je wilt veranderen.

Je gaat onderzoeken waar je gelukkig van wordt, wat jou energie geeft en vervolgens gaan we dat samen uitwerken en neerzetten. Tot slot kunnen we ook gebruik maken van job crafting; samen gaan we dan jouw werk dusdanig vorm geven dat het beter bij jou past.

Je wilt het gevoel hebben dat jouw werk er toe doet. Dat je mensen helpt, de wereld beter maakt en jij jezelf kunt zijn. Je wilt gewaardeerd worden en jouw kwaliteiten inzetten.

.

 

Loopbaancoaching

 • Hoe ervaar ik meer werkgeluk?
 • Kan ik meer regie over mijn werk krijgen?
 • Wat wil ik?

 

Jobcrafting

 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn werk beter mij past?
 • Welke veranderingen zijn hiervoor noodzakelijk?

Ondernemerscoaching

 • Hoe start ik mijn eigen onderneming?
 • Hoe kan ik meer sensitief en intuitief ondernemen?

 

Reintegratie

 • Terug naar jouw eigen werkplek?
 • Zijn er aanpassingen noodzakelijk?
 • Hoe voorkom ik terugval?
 • Wil ik een andere baan?

 

Vragen over Loopbaancoaching

Uit welke trajecten Loopbaancoaching kan ik kiezen?

Je kunt kiezen voor een intensief traject van 4 maanden, een doorbraaksessie van een dag of een langer traject waarvan we de duur overleggen.

Wat zijn de kosten?
 • Intensief loopbaantraject; 99 euro per uur, intensief traject van 4 maanden; 8 sessies van 2 uur, inclusief verdiepende opdrachten en tussentijd via de mail vragen kunnen stellen. Er mag in termijnen betaald worden.
 • Langere trajecten in overleg.
 • Loopbaan doorbraak sessie; 899 inclusief coaching, van maximaal 5 uur een hapje en een drankje en het uitgebreide naslagdocument, plus de extra contactmomenten in de nazorg.
 • N.B. Trajecten zakelijke tarieven; op aanvraag

.

Ben je ook erkend coach?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Wil jij weten hoe je jouw sensitiviteit kunt inzetten als kwaliteit in jouw werk of onderneming?