Herstel en reintegratie bij burn-out

Ben je hoogsensitief en heb je een burn-out?

Ik begeleid je in de omgang met stress, het herstel van burn-out en het reintegratieplan voor jouw werk.

Het herstel van een burn-out verloopt anders als je hooggevoelig bent. Ik zie dat niet alleen in mijn praktijk, maar heb dat ook tijdens mijn eigen burn-out gemerkt. Helaas is hier weinig bekend over bij (ARBO) artsen. Ik heb sinds 2004 mijn eigen methode en analyse model verder ontwikkeld en op vele HSP succesvol toegepast.

We gaan samen werken aan jouw duurzame herstel en reintegratie.

Hoogsensitiviteit en stress

Door de diepgaande verwerking in jouw brein en de invloed van de maatschappij ontstaat er sneller overprikkeling en over emotionaliteit. Als je onvoldoende tijd en ruimte krijgt of neemt om op te laden en te herstellen. Je hebt altijd hard gewerkt, staat voor iedereen klaar en neemt je verantwoordelijkheid erg serieus.Het gevoel van onmacht groeit, tot het echt niet meer gaat en je opgebrand raakt.

Maar je kunt leren om weer herstellen. Ik heb persoonlijk ervaring met het herstel van een zware burn-out en mijn begeleiding is daardoor doorleefd.  

Ik ga je precies uitleggen hoe de combinatie HSP, burn-out & herstel bij jou persoonlijk werkt en koppel deze informatie aan de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Indien gewenst, communiceer ik met de werkgever en de Arbo/ bedrijfsarts. Overigens is de werkgever vaak bereid om het traject te betalen.

We gaan samen alle stappen zetten!

 

Herstelplan

 • herstel van energie, veerkracht en vitaliteit
 • inzicht in stressbronnen
 • inzicht in omgang met stress
 • versterken van vaardigheden in de omgang met stress
 • 0ntspanningstechnieken leren
 • herkennen en omgaan met stressverhogende gedachten
 • aanpakken stressverhogende omgevingsfactoren
 • persoonlijke & professionele groei
 • reintegratie
 • advies werkvloer
 • voorkomen terugval

Wil jij ook leren omgaan met stress, werken aan het herstel na jouw burn-out en aan jouw reintegratie werken?

Sinds 2004 ben ik gespecialiseerd in stress en burn-out begeleiding.

Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoog-sensitief bent.
Willemein

Adriana heeft mij geleerd mezelf te worden. Waar het bij een reguliere psycholoog stopte en die mij niet goed kon helpen kon Adriana met mij lezen en schrijven. Het is zo fijn om iemand te ontmoeten die begrijpt hoe je werkt. Ze heeft me leren omgaan met gebeurtenissen in het verleden, me beter leren loslaten en me helpen mijn zelfvertrouwen te versterken en te durven geloven in mezelf.
Zij legde mij uit dat sensitief zijn mooi is en mij mij maakt, hoe ik steeds meer kan genieten van het leven zonder in de valkuilen van hsp zijn te trappen. Dat doe ik soms nog maar dan kan ik altijd weer bij haar terecht. Die openheid voelt zo fijn! Ik gun iedereen een coach zoals Adriana!
Judith

Veelgestelde vragen

Jouw werkgever heeft budget voor jouw coaching naar herstel
Werkgevers hebben budget voor hun werknemers, zij zijn ook gebaat bij een duurzame terugkeer van hun werknemer. Vraag naar de mogelijkheden bij de werkgever en dan maak ik met u een voorstel voor een coachovereenkomst met bijbehorende offerte.

 

Mijn werkgever wil mijn traject niet vergoeden, wat is er nog mogelijk?
Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars (deels) de kosten van een consult.

Je kunt overigens de kosten van een traject of training als scholing van de inkomstenbelasting aftrekken. Tot slot kun je als ZZP de kosten aftrekken van jouw inkomsten.

Wat zijn de kosten voor particulieren?
  • Trajecten
  • Eerste gesprek/intake HSP stress & burn-out; 80 euro per uur
  • Sessie HSP stress & burn-out 80 euro per uur
  • Betaling vindt ter plekke in de praktijk plaats, pinnen en contant betalen behoort tot de mogelijkheden. U kunt ook het bedrag vooraf overmaken.
  • Zakelijke tarieven op aanvraag
Waarom word je vergoed vanuit de aanvullende verzekering?
Mijn begeleiding kan niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, hoogsensitiviteit is namelijk (gelukkig) geen stoornis.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, de psychologen die vanuit de basisverzekering worden vergoed, hebben zich niet 18 jaar lang hierin kunnen specialiseren.

 

Ben je ook erkend coach?
Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO.

Ben je benieuwd welk traject het beste bij jou past? En wil je gebruik maken van mijn 19 jarige specialisme in hoogsensitiviteit?

Neem gerust contact met me op