Hoogsensitieve vrouw

Ben jij toe aan balans en meer rust?

Vraag jij je regelmatig af hoe jij het intensieve leven als vrouw en HSP nog vol kunt houden? Wil je nu eindelijk eens aan jezelf toekomen? Niet alleen klaar staan voor anderen en je steeds maar weer voort slepen?

Het gevoel hebben dat je het nooit allemaal goed genoeg doet en kunt?

Dan gaan we samen stappen zetten!

Er kan aandacht besteed worden aan;

 • Jouw persoonlijke balans
 • Omgaan met intensieve hormonale reacties; menstruatie, zwangerschap en overgang
 • Jouw groei
 • Hoe je zoveel mogelijk jezelf kunt zijn
 • Hoe je in het leven wilt staan
 • Jouw relatie
 • De balans tussen jouw werk en gezin
 • Omgang met je kinderen
 • Jouw werk
 • Jouw valkuilen
 • Jouw kwaliteiten
 • Jouw passie

Vraag jij je af wanneer jij nu eens aan de beurt bent? Neem gerust contact met me op!

Vrouwelijke sensitieve kracht

Hooggevoelige vrouwen ervaren hun leven intensiever en verwerken alles diepgaander. Ik begeleid jou om jouw balans en kracht hierin te vinden en te behouden. Dit kan zowel op persoonlijk als werkvlak zijn.

Vrouwelijk leiderschap

Vrouwelijk leiderschap; het leven, werken of ondernemen vanuit flow, door authentiek en Puur jezelf te zijn. Je gaat blokkades doorbreken en jezelf openstellen om vanuit jouw diepste verlangens en behoeftes regie te nemen over jouw leven. Je luistert naar jouw hart en intuïtie. Je zet jezelf vanuit jouw innerlijke wijsheid neer. In de loop der jaren heb ik veel vrouwen mogen begeleiden naar hun vrouwelijke kracht. Ik leer je regie te nemen over jouw leven vanuit sensitiviteit en intuïtie i.p.v. vanuit pushen.

Je gaat je afstemmen op wat met jouw hart en intuitie resoneert. De focus gaat naar wat je Echt wilt en hoe je dit vanuit moeiteloosheid mag bereiken. Vanuit zelfkennis ga je op zoek naar jouw vrouwelijke sensitieve energie. Je bereikt jouw doelen niet door te pushen maar vanuit alignment. Zodat de energie jouw behoeftes kan ondersteunen en jij vanuit een authentieke mindset gaat groeien.

Hallo, ik ben Adriana Visser

Ik gun jou als vrouw dat je naast jouw hoofd ook naar jouw hart gaat luisteren. En mag gaan doen wat je Echt wilt.

Ook mijn keuzes waren grotendeels rationeel gemaakt, ik had een goede opleiding, leuk werk, man en gezin. En toch bleef er iets knagen. Want wat wilde ik echt? Door een zware burn-out was ik genoodzaakt om me weer af te stemmen op mijn intuitie. Daarmee vond ik mijn innerlijke compas terug.

Mezelf kennen, zijn en blijven ontwikkelen dat is wel de rode draad in mijn leven geweest. Ondertussen is het al meer dan 20 jaar mijn passie om anderen hierin te inspireren en te begeleiden. Er is niets mooiers dan mensen te zien groeien en floreren. Ik begeleid jou vanuit mijn achtergrond als coach, psycholoog & therapeut.

Als persoon ben ik zowel sterk geaard als intuïtief en creatief. En hecht ik veel waarde aan reflectie. Ik houd van helderheid in mijn denken en gevoel en wil jou deze helderheid eveneens bieden.

Ik ben geschoold in de sociale wetenschappen als in therapie, coaching, meditatie, energiewerk als bewustzijn. Ik heb altijd in mijn ontwikkkeling geinvesteerd. Tijdens tegenslagen in mijn leven heb ik tot de bodem moeten uitzoeken wat ik nodig had om weer in mijn kracht te komen staan en hoe ik de regie over mijn leven kon nemen.

Wil jij de regie over jouw leven terug? En jouw vrouwelijke sensitiviteit als kwaliteit gaan inzetten?