Energiewerk & hypnotherapie voor HSP

Healing

Ik breng jouw energie weer in balans, zorg dat je negatieve energie van anderen loslaat en weer oplaadt.

Selfhealing

Als HSP heb je vaak zelf aanleg om met energie te werken. Ik kan jou leren, hoe jij jezelf kunt behandelen.

Hypnotherapie

Blokkades worden doorbroken en je gaat helpende patronen ontwikkelen.

Energie in balans

Met een energetische behandeling breng ik je weer in balans. Kun je beter ontspannen.Laat je energieen van anderen los. En word je zelf weer opgeladen.

Tijdens het “scannen” opgespoorde blokkades of overactiviteit in het energiesysteem worden bij een healing behandeld. Deze blokkades kunnen resulteren in lichamelijke, emotionele of geestelijke klachten.
Door het werken met de chakra’s en de auralagen wordt de
energiestroom door ons lichaam hersteld, waardoor de klachten verminderen of zelfs kunnen verdwijnen.
Een healing ontspant, geeft u rust, stilt pijn,versterkt het afweersysteem en helpt oude onverwerkte emoties een plaats te geven.

Ik ben op HBO niveau geschoold Holistisch Energetisch Therapeut en geef opleidingen in selfhealing.

 

 

Wil je op een dieper niveau in balans komen & blijven?

Hooggevoeligheid & hypnotherapie

Veel HSP hebben behoefte aan diepe ontspanning en verwerking. Hypnose helpt hierbij. Daarnaast zelf veel HSP ook juist in staat om hypnotherapie op een diep niveau te ervaren. Ze bereiken snel resultaat. Hypnose is heel geschikt om positieve suggesties aan het onderbewustzijn te geven, bijvoorbeeld positiever over jezelf leren denken, makkelijker kunnen ontspannen, minder angstig te zijn, je sterker voelen enzovoorts.
Onder hypnose ontstaat een bewustzijnsverandering, waardoor het mogelijk wordt in contact te treden met het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn bevat o.a. informatie omtrent blokkades, verstoringen en trauma’s (zelfs als we die weggestopt hebben). Daarnaast is het onderbewustzijn meer direct toegankelijk voor het aanbieden van suggesties m.b.t. het helingsproces. 
De hypnose is eigenlijk een trance, die je ook zelf kunt beleven door volledig op te gaan in een boek, film of dagdroom. Tijdens de trance bent je bewust van jezelf , het is dus een fabeltje dat je volledig onder invloed bent van de therapeut. Je hebt altijd de keuze, ook in trance, om bepaalde dingen wel of niet te zeggen dan al te doen.

Ik wil een sessie boeken

Een afspraak is op korte termijn mogelijk

De praktijk is geopend voor online coaching & training via een beveiligde omgeving. Ik hoop dat de praktijk rond 1 mei weer fysiek geopend mag worden.

Je hebt je met succes ingeschreven!