Spanning is wie je denkt te moeten zijn, ontspanning is wie je bent. Chinees gezegde

“Wil jij je echt gezien en gehoord voelen als hoogsensitief persoon?”

Mijn naam is Adriana Visser, als geboren kennisexpert met een ijzersterke intuitie zie ik jouw volle potentie maar ook wat jou nog tegenhoudt. Je leert krachtige keuzes te maken door inzicht te krijgen in jouw hoogsensitiviteit. Hier bewust mee om te gaan. Te omarmen en te transformeren tot jouw kwaliteit. Zodat jij de vrijheid voelt om jezelf te zijn en ontspannen leeft en werkt met jouw hooggevoeligheid.

Ik bied jou helderheid & structuur om vooruitgang te boeken en te doorbreken wat jou blokkeert om jezelf te kunnen zijn met jouw hoogsensitiviteit. De handrem gaat eraf en je houdt de focus op wat jij nodig hebt en waar jij gelukkig van wordt.

19 jaar specialisme in hoogsensitiviteit heb ik Nu voor jou gebundeld in krachtige trajecten.

Ben je klaar met worstelen?
Zoek je naar balans?
Ben je snel gestresst?
Loop je regelmatig vast ?
Ben je vaak moe?
Neem je energie van anderen over?
Zit je te veel in je hoofd?
Denk je meer om anderen dan aan jezelf?
Kosten anderen jou te veel energie?
Laat jij je te veel beinvloeden door je omgeving?
Is jouw zelfvertrouwen te klein?

Maar weet je diep van binnen dat er meer in je zit en wil jij jouw hoogsensitiviteit als kracht gaan inzetten. 

Je hoeft het niet alleen te doen!

 

 

Inzicht

Ik begeleid je om meer inzicht te krijgen in jouw sensitiviteit. Samen werken we aan jouw persoonlijke aandachtspunten, kwaliteiten en doelen. Belemmerende overtuigingen en blokkades worden doorbroken. Zodat jij jouw sensitiviteit als kwaliteit kunt gaan inzetten en jouw intuitie als een innerlijk compas.

Je wordt je bewuster van wat jij Echt nodig hebt en zult meer energie en regie over jouw leven ervaren. Door vanuit jouw hart en ziel keuzes te maken in jouw loopbaan, maar vooral ook in jouw leven. Doordat je stopt jezelf te toetsen aan de gemiddelde norm, maak jij jezelf niet langer kleiner en raak je niet al je energie kwijt. Je ervaart rust en geluk doordat je Nu voor jezelf gaat kiezen.

Adriana Visser, Specialist hoogsensitiviteit & Kennisexpert

Ik heb gefloreerd met mijn hoogsensitiviteit en in mijn trajecten draag ik deze kennis nu aan jou over. Kennis uit persoonlijke ervaring, als docent, trainer en als (loopbaan)coach.

Ik wijs jou de weg, neem je mee in mijn energie. Zodat jij echte impact ervaart, voor jezelf kiest en in jezelf investeert.

Ik heb het pad al bewandeld en anderen de weg hierin gewezen. Ondertussen ben ik 24 jaar kennisexpert en ben ik 19 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik heb altijd veel tijd en geld geinvesteerd in mijn ontwikkeling en blijf dit ook doen.

Als jij jouw hooggevoeligheid accepteert en als kracht leert inzetten, wordt het leven voor jou zoveel makkelijker. Ik durf zelfs te beweren dat je dan juist jouw ambities kunt verwezelijken en next level met jouw sensitiviteit zult gaan. 

Voor jezelf kiezen

Je verlangt naar helderheid en innerlijke rust. En wilt de juiste keuzes voor jezelf maken.
Maar je merkt steeds meer dat jouw hoofd niet alle antwoorden in pacht heeft. je hebt zelf al het een en ander geprobeerd, maar alleen kom je niet echt verder.
Ik ga je leren staan voor wie je Echt bent en jouw hoogsensitiviteit te omarmen en voor je te laten werken.
Focus te houden op wie je bent en wat jij nodig hebt om krachtige keuzes te maken.
Er is aandacht voor wat jij nodig hebt en wat jou nog tegenhoudt.
Ik ga je leren om te luisteren naar jouw intuitie die jou de juiste weg wijst. Jouw hart dat je vertelt wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn.
En ik help je de juiste mindset te ontwikkelen om jezelf neer te zetten.
Jouw energie vertelt je of je nog steeds op de goede weg bent.
Als je authentiek mag zijn, voel je jouw energie volop stromen.

Inzicht

Leer meer over hooggevoeligheid en krijg inzicht hoe het bij jou werkt.

Balans

Ervaar dat je met hoogsensitiviteit jouw persoonlijke balans kunt vinden en behouden.

Energie

Je maakt keuzes van binnenuit die jou energie geven. En leert jouw grenzen te bewaken, los te laten en weer op te laden.

Doorbraak

Je vindt balans met jouw sensitiviteit en kunt beter met stress omgaan.

Groei

Je leert jouw sensitiviteit te omarmen en als jouw persoonlijke kwaliteit in te zetten.

Geluk

Levensvreugde & werkgeluk ervaren met jouw sensitiviteit, het kan echt!

Je hoeft het niet alleen te doen

Wil jij Nu voor jezelf kiezen en de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten gaan inzetten zodat jij keuzes gaat maken die jou Echt gelukkig maken?
Mijn hoogsensitiviteit is mijn grote kracht en heeft ervoor gezorgd dat ik krachtig ben gaan staan in mijn leven en werk.
We gaan samen aan de slag!

jaar HSP Specialist

Jaar docent & trainer

Jaar expert intuitieve ontwikkeling

De trajecten 

Alle trajecten kunnen naar wens online of in mijn praktijk in Leeuwarden gevolgd worden.

Hoogsensitieve werknemer

Je wilt jouw werk zo inrichten dat het bij jou past. Zodat jij jouw kwaliteiten en sensitiviteit als krachtige combinatie in kunt zetten.

Of je zoekt ander werk omdat je meer op waarde geschat wilt worden. Meer regie wilt of meer zingeving nodig hebt. Maar ook plezier in je werkt hebt, Echt jezelf kunt zijn.

Hoogsensitieve ondernemer

Als sensitieve ondernemer herken jij je vaak niet in de gemiddelde ondernemersadviezen. En als jij ze toepast, voelt het vaak net niet goed. Of je energie werkt niet mee. Je denkt regelmatig dat je het allemaal niet goed doet en dat je nog harder moet gaan werken.
Je mag nu stoppen met aan jezelf twijfelen.
Sensitief ondernemen is een vak apart & ik leer je hoe het werkt. 

Persoonlijke HSP coaching

Je wilt beter om leren gaan met jouw hooggevoeligheid. En wilt er nog meer inzicht in krijgen.

Diep van binnen weet je dat er meer in je zit en dat jouw sensitiviteit ook een kracht kan zijn. Maar je weet nog niet helemaal hoe. Daarom gaan we het samen doen.

Reviews

Vanaf het begin voelde het vertrouwd, en dat maakte het gemakkelijker om over mijn problemen te praten.

Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijzelf, en daarbij heb ik handige handvatten gekregen om tijdig signalen van overprikkeling te herkennen. Op deze manier kan ik ook de vruchten gaan plukken als HSP.

Bedankt voor de therapie, je inlevingsvermogen en de manier van benaderen. Tevens bedankt voor het zorgen van acceptatie op mijn werk, hierdoor heb ik opties gekregen om beter mijn werk uit te voeren.

Erald

Ik ben 59 jaar en weet sinds twee jaar dat ik een HSP ben.

Ik dacht dat alle klachten voortkwamen uit stress. Adriana heeft mij geleerd wat een stress reactie is en welke reactie komt vanuit een HSP zijn.

Voor mij een grote, soms ingewikkelde, ontdekkingsreis waar steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen.Ik kan nu verder en weet hoe ik situaties op kan vangen.

Marga

Uitdagingen voor een hoogsensitieve professional

Diepgaande verwerking Op het werk zijn er veel prikkels, die je diepgaand wilt verwerken. Hierdoor kun je als HSP sneller overweldigd of emotioneel uitgeput te raken. Je vraagt je af hoe het anders kan, moeitelozer, gelukkiger en meer authentiek. Thema’s die ik...

Sensitief & ambitieus

Op de handrem Gaat dat eigenlijk wel samen ambities hebben als HSP? Want als je te veel doet raak je toch overprikkeld en je doet het toch altijd anders dan anderen. Dus is er eigenlijk plek voor jou? En soms voel je het ineens wel, denk je ik heb de wereld iets te...

Hoogsensitiviteit & relaties

HSP & relatie Ik geef je een aantal tips voor jou als HSP in een relatie, in volgende blogs ga ik er verder op in.   Het stellen van grenzen. Geef tijdig aan waar jouw grenzen liggen en houd hier aan vast. Begrens jezelf Jij bent niet de ander, noch ben jij...

Hoezo gelukkige HSP?

Mindset als hulpmiddel Veel HSP betwijfelen regelmatig of ze wel gelukkig kunnen zijn met hun hoogsensitiviteit. Misschien valt er nog mee om te leren gaan, maar gelukkig zijn, dat voelt als een grote stap. Laat me je geruststellen; geluk is niet alleen een kwestie...

Veerkracht is als een batterij

Gelukkiger als HSP Ik ben van mening dat jij met jouw sensitiviteit gelukkiger kunt leven dan je denkt. Dat je niet alleen om hoeft te leren gaan met b.v. overprikkeling of heftige emoties, maar dat ook jij kunt groeien naar levensgeluk. Overigens als jij jouw...

Hoogsensitiviteit onderkennen

Waarom het onderkennen van hooggevoeligheid van groot belang is  Graag wil ik eerst aangeven dat ik ontzettend dankbaar ben voor het feit dat de wetenschappelijke onderbouwing van hoogsensitiviteit steeds groter wordt. Elain Aron haar onderzoek is verdiept en...

Liever voor jezelf

Zelfcompassie & hoogsensitiviteit Veerkracht is een terugkerend thema in de positieve psychologie. Uit onderzoek is gebleken dat mindfulness en zelfcompassie onze veerkracht vergroten. Negatieve gevoelens en emotionele pijn worden niet weggestopt maar je gaat er...

Vraag een

focusgesprek aan

Live of online in overleg

Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw wensen om meer levensvreugde en werkgeluk te ervaren met jouw hoogsensitiviteit.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren. 

Contact

15 + 3 =